Правя тази тема, за да няма повече "търся си клан за 5-ци" и т.н. Нека всеки който пише тук си остави mIRC, skype или нещо друго за връзка, име, години и град. Аз нямам нищо общо с темата (да няма "zero аре тийм"..), просто съм я написал. Тук ще можете да се събирате по 5-ма и да сформирате тиймчета, кой както се уреди. Дано сте ме разбрали.. GLHF.
Име:Ицо Години:15 Ник:HepBaka или asd Град : Варна Търся сериозен клан който постоянно да играе 5v5 всеки ден или поне през ден.Играл сам 5-ци към 2 години.Играя цс от 7 години.Клана трябва да има сървър.Скайп за връзка : demonhunter_
Казвам се Димитър 11 год и играя цс от 5 годишен и има доста разлика за сега ако има нещо пишете на скаип ---------
Казван се Димитър 11 години сам играя цс от 5 годишен скаип ******
Здравейте казвам се Димитър от Карлово съм на 11 години Skype *******
Последна промяна lamer4e7o на 15 Юни 2010 18:56, променена общо 3 пъти
Причина:Другия път се запознай с правилата на форума, за да не се налага да ти оправям бакиите!
Търся сериозен клан, горе доло да е добър, и да играе често 5-ци, често имам предвид поне 2-3 пъти седмично. Малко инфо за мен: От варна съм,играя цс от 7 години,бих казал че съм добър... скайп за връзка football-real !
Търся си клан на 16 години съм играя цс от 8 години предимно цс 1.5 по рядко 1.6. Търся сериозен клан по добре ще е да имат некое сайтче Скайп demon9573