Интересни неща за играта

Всичко за играта Minecraft.
Locked

Да направия ли приложение за Андроид с всичко което знам за Minecraft

Да,знаеш интересни неща
6
55%
Не,едва ли ще има тегления
5
45%
 
Total votes: 11

User avatar
TheHardcore
Потребител
Потребител
Posts: 12
Joined: 28 Dec 2014, 22:55
Skype: Лично съобщение
CS Nick: The Hardcore
Favorite version: CS: 1.6
Location: България

Интересни неща за играта

Post by TheHardcore »

===================================Generated Structures=============================================
- Abandoned Mine Shaft
Abandoned mine shaft са структури, създадени под земята, които се състоят от разклоняване минни тунели с дървени подпори и счупени релси, минаващи през него. Това е и единственото място в Minecraft, където може да се намери отровните пещерни паяци. Толкова е лесно да се изгубиш в лабиринта от тунели и разклонения. В тази мина трябва да винимавате къде ходите защото има счупени мостове над голяма пропаст в която има около 0.5 % шанс да оцелееш ако паднеш.
- Desert Well
Desert well Тези и подобни структури, изградени от пясъчник блокове и плочи генерират само в пустинята въпреки че се приемат за кладенци функцията им все още е неизвестна. Предложена причина била за да може да се запълват кофи със вода защото водата в полето е безкрайна. Има шанс 1/1000 да се генерират затова са толкова рядки. Въжможно е да се генерират около кактус
- Dungeon
Dungeons са малки, най-вече под земята, едностайни пространства, граничещи с Мъхести камъни и калдъръм, и обикновено съдържат сандъци с редки предмети и има spawner на mobs в центъра който охранява сандъкът. Понякога spawner-ът е покрит със чакъл са да може играч по-трудно да го достигне ,но пак mob-овете могат да се появяват.
Понякога Dungeons може да са видими в постинята на повърхноста защото пясъка пада ( не се задържа във въздуха ).
- Stronghold
Stronghold - са структури, които съдържат множество стаи, врати и други аспекти (някои от тези стаи включват библиотеки, фонтан стаи, подземни, подобни помещения и т.н.).
В някои камъни трябва да се внимава докато се копае защото те съдържат Silverflish. В специално подземие се съдържа портал към края ( End Portal ).Също така в специални стаи можете да намерите Chest със неща подобни на Books / BookShelf / Enchanted Books / и др. :mrgreen:
Moss Stone Boulder
Moss Stone Boulder - Представляват няколко кубчета от Mossey CobbleStone те се генерират на Mega Taiga Биом в близост до тях има голяма възможност да намерих Jungle Temple / Dungeons, В този биом най-често се срещат Creepers което прави живота на този биом трудно.
Ice Spike
Ice Spike - е Биом който е изграден от малко ледени планини.
Village
Village - е село в което има поне 8 къщи и около 10 селянина минимум ,можеш да откриеш и работилница с chest в него няма кой-знае какви неща но понякога можеш да намериш малко Diamonds & Gold , Когато има около 16 къщи и към 30 селянина в селото ще има Iron Golem като охрана, Village се генерират на Plains,Desert,Savanna Биоми.
Desert Temple
Desert Temple - е известна като пирамида. По средата на пирамидата има оранжева и синя глина ако счупиш синята ( мисля че беше ) пропадаш на няколко TNT-та и дефакто умираш. Ако уцелиш оранжевата глина падаш до TNT-ата и има 4 Chest-а със рядки неща. генерира се на Desert Biom


Last bumped by TheHardcore on 06 Apr 2015, 15:40.
Locked

Return to “Minecraft”