Private Hide'N'Seek Blockmaker плъгин

Тука е мястото за всякакви приказки, отнасящи се за модовете Amx и Amx X!
Post Reply
User avatar
Boneknapper
Потребител
Потребител
Posts: 2
Joined: 30 Aug 2016, 22:03

Private Hide'N'Seek Blockmaker плъгин

Post by Boneknapper »

-ОБНОВЕН-
Здравейте. Преди време се поразрових из нета в търсене на хубав и качествен blockmaker плъгин, но уви не намерих такъв, който да покрива нуждите и изискванията ми. Реших да коригирам един от тях и да го направя такъв, какъвто аз бих използвал в мой сървър. По-голямата му част е редактирана лично от мен и затова гарантирам, че тази версия на плъгина не е в интернет пространството. Оригиналният автор е Pastout(линк към оригиналния плъгин). Ето кратко описание на плъгина:
Типове блокове:
Platform
Bhop
Damage
Healer
No Fall Damage
Ice
Trampoline
Speed Boost
Death
Honey
CT Barrier
T Barrier
Glass
No Slow Down Bhop
Delayed Bhop
Invincibility
Stealth
Boots Of Speed
Camouflage
Weapon
Armor
Duck
VIP Barrier
Blind
Earthquake
Grass
XP
Damage Bhop
Ice Bhop
He Grenade
Flash Grenade
Frost Grenade
Magic Carpet
Luke Skywalker Block
Van Hellsing Block
Teleport
Destination
Както обикновено, може да избирате между 4 типа размери на блоковете - Large, Normal, Small, Pole. Weapon блокът предлага избор измежду 26 оръжия, измежду които - AWP, M4a1, Ak47, Famas, Usp, Deagle, Tmp, Shotgun, Aug и други. Плъгинът запазва old-school стилът на blockmaker, но също така се вписва в модерните плъгини. Съдържа следните менюта:
-"Teleport Menu" с класически sprite-ове;
-"Flight Menu" за движещи се блокове във всяка посока с избираеми скорост и дистанция;
-"Rendering" меню за променяне изгледа на всеки блок(включва всички ефекти - прозрачност на блока, светещ ефект, холограма и други);
-"Command Menu" за даване на достъп на играчите до менюто(достъпът трае до смяна на картата), съживяване на играчи и др.

Общо взето, всички екстри, които може да има един блокмейкър мод, са в този. Също така всеки един от блоковете, в своите "Properties" има опция да бъде направен "Bhop" стил, тоест можете да настроите всеки един блок да изчезва за кратко след докосване(лично аз намирам доста широко приложение на тази екстра). Всички блокове, както и всяка тяхна опция работят както трябва, без бъгове и излишни допълнения.
Версия на плъгина: 2.0
Лист на модулите, които изисква плъгина:
amxmodx
amxmisc
cstrike
engine
fakemeta
hamsandwich
fun
sockets

Освен тези модули, тъй като плъгина съдържа и XP блок, ще се изисква и Hide'N'Seek XP плъгинът на Exolent, който може да намерите тук.
И, разбира се, основният Hide'N'Seek плъгин.
Цената на плъгина ще е между 10 и 15 лева. При закупуването на плъгина ще предоставя и всички ресурси(модели, спрайтове, звуци и т.н.), които са нужни за него. Моделите към плъгина също са private и лично мои, но позволявам използването им в други сървъри, стига да не ви е проблем надписът с името на моя. При желание за закупуване на плъгина или каквито и да било въпроси, свързани с него, можете да се свържете с мен със съобщение в сайта или на скайп daniel35214. За тези, които биха казали, че промените по плъгина са незначителни - повечето плъгини от този вид(blockmaker) или са пълни с неща, от които няма нужда, или нямат нещо, което трябва да съществува в този тип сървъри. Стремил съм се да го направя колкото се може по-изчистен и в същото време по-модерен и по-различен от най-класическите. Все пак, всеки има вкус, и поради тази причина са нещата, написани на последните няколко реда.
ВАЖНО
При закупуване на плъгина, всеки клиент има право на 1 седмица поддръжна гаранция. Какво ще рече това - тъй като аз гарантирам, че всичко в плъгина работи както трябва, поемам отговорността за това и при проблеми съм готов да се отзова колкото мога по-скоро. Също така, в рамките на този срок ще правя желани от вас промени по плъгина, като например - добавяне/премахване/смяна на типове блокове, смяна на оръжия, редактиране на блокове, промяна на таймери и всякакви промени по плъгина като цяло.
Също така съм склонен да помагам при слагането на плъгина на ваша платформа.

Снимки:


Image

Image

Image

Image

--Boneknapper
Last edited by Boneknapper on 08 Sep 2017, 18:53, edited 1 time in total.
User avatar
Invius
V.I.P
V.I.P
Posts: 433
Joined: 01 May 2012, 14:26
Discord username: illusion034

Re: Private Hide'N'Seek Blockmaker плъгин

Post by Invius »

Някакви снимки на блоковете, а-у?
User avatar
lTekila
Unpleasantly
Unpleasantly
Posts: 25
Joined: 22 Oct 2014, 15:03

Re: Private Hide'N'Seek Blockmaker плъгин

Post by lTekila »

може ли да ми ги пратш скупе боса_1998, и понеже не виждам линк за теглене или аз съм сляп...
Post Reply

Return to “AMX Mod (X)”