[UNITUM GANGWARS BULGARIA]

Място, където да пускате теми за вашите GTA сървъри.
Post Reply
User avatar
ndonthatop
Потребител
Потребител
Posts: 1
Joined: 02 Oct 2023, 22:18

[UNITUM GANGWARS BULGARIA]

Post by ndonthatop »

Здравейте, представям ви един НОВ и ИНОВАТИВЕН GTA SAMP сървър на име Unitum Gangwars.
Като за начало предоставям линк към дискорд сървъра на сървъра и дискордите на собствениците.
https://discord.gg/xhSn8hbh54 - линк към дискорд сървъра.
Сървъра има 3 собственика, ето им и дискордите:
CrazyFrosT#4922 ; Gringo#5428 ; HeavyTheing#4941 !

Сървърът е изцяло базиран на Gang Wars мод в играта Grand Theft Auto San Andreas Multiplayer и се играе в Los Santos, Las Venturas, San Fierro и селата около тях. Съдържа 21 банди, включително и San Andreas Police Department. Сървърът разполага с Тurf система(битки за територии между бандите). Териториите са 300 като са разположени из цялата карта на играта.

За да се регистрирате в сървъра трябва да се съгласите с правилата му, след това да напишете телефонен номер (По този начин може да си върнете акаунта, при кражба или забравена парола.) и след това парола. Всеки нов регистриран играч е от бандата Newbie с 1 ранг, където може да научи много информация за SAMP и самия сървър.

Една от целта на мода е вдигането на левели. Левел може да се вдигне чрез пари и EXP. EXP представялат точки, които се събират по няколко начина. За да вдигнете левел след като сте събрали парите и точките трябва да напишете /buylevel за да вдигнете вашия левел.

Сървъра съдържа около 80 къщи и 80 бизнеса, които са пръснати по картата. За закупуването им ще са ви необходими пари и левел.

Сървъра разполага с дрога, която можете да закупите от Drug Factory и след това да миксирате във фермите над Los Santos. Има четири вида наркотик: спиртно питие, трева, кокаин, хероин. При използването на дрога вие ще имате оръжие резачка и ще ви даде живот или жилетка според наркотика. Чрез /selldrug можете да продадете количество дрога на друг играч за определена цена. За да съхраните дрогата във вас ви е необходим куфар, който може да закупите от всеки 24/7 магазин.

За да карате лодка, влак, хеликоптер или самолет трябва да имате шофьорска книжка за превозното средство. За да вземете книжка е нужно да отидете до бизнеса откъдето се взимат книжките.

Можете да ловите риба в сървъра. Мястото за ловене на риба се намира в пустинята до един кей, близо до селото на Sons of Anarchy. Мястото е отбелязано с котва на картата. Там има бизнес за риба, откъдето можете да купувате въдица, стръв и да продавате вашата риба.

Jobs система при която играчите работят, за да изкарат пари.
Те биват: Taxi Job, Pizza Job, Coalmine, Bus Job, Truck Job, Boat Job.

TOP система: месечно класиране на играчите от мини игри, fishing, обири, reaction test, търфове и други. Първите играчи от "Топ" печелят специални награди.

San Andreas Police Department следи играчите за нарушения в сървъра. Може да се присъедините към тях за сумата от 2.50 лв или 2 покани в дискорд сървъра. За повишаване е нужно да съберете дадения брой точки и да изполване командата /rankup.

КАК ДА ЗАПОЧНЕМ ?
За да влезете в сървъра Unitum GangWars, Ви трябва Grand Theft Auto San Andreas и SA-MP 0.3.7 R2/R4.

Инсталирате играта: (Може да я свалите през линка)
https://zamunda.net/details.php?id=5312&hit=1

2.Инсталирате клиента: (Може да го свалите през линка)
https://www.sa-mp.com/download.php

Добавяте сървъра в клиента
IP: 45.144.155.103:7778

След като го добавите, цъкнете дясно копче и след това "Connect"

Ако имате проблем с инсталацията на играта или клиента, може да се свържете с екипа на Unitum GangWars.
Attachments
logo normal.jpg
User avatar
iVoka
CS-bg.info Admin
CS-bg.info Admin
Posts: 1325
Joined: 29 Jun 2007, 12:21
Favorite version: CS: 1.6
Steam Community ID: ivobg92
Contact:

Re: [UNITUM GANGWARS BULGARIA]

Post by iVoka »

Добавете live баннер със статуса на сървъра.
Post Reply

Return to “Реклама на GTA SA:MP сървъри”