Как да обработим демо от Counter-Strikе

В този раздел ще намерите много полезни теми, свързани с CS 1.6

В темите можете да пишете единствено ако имате въпрос, свързан с конкретния урок!
Post Reply
User avatar
DaRkSyd3
Потребител
Потребител
Posts: 146
Joined: 15 Jan 2011, 17:10

Как да обработим демо от Counter-Strikе

Post by DaRkSyd3 »

1. Как да направим демо: Влизате в Counter-Strike, влизате в някой сървър и пишете в конзолата record , за да го спрете пишете stop. За да го пуснете пишете в конзолата playdemo . Демото ви се запаметява в папката cstrike която се намира в директорията на вашият Counter-Strike.

2.Изтегляте си FRAPS. Влизате в Counter-Strike и пишете в конзолата playdemo и пускате FRAPS да записва. Aко не можете да работите с FRAPS ето ви линк (Клипчето го избрах произволно от нета.) в който се обяснява как се работи с програмата. За Video Capture Hotkey по добре сложете F2, защото някои сървъри са защитени срещу хакове. Казано по-просто влизате в Counter-Strike пишете в конзолата playdemo . Като тръгне демото натискате копчето за правене на клипче (в случая F2), чакате да свърши демото и натискате пак избраното от вас копче (в случая F2). Kлипа е готов и записан там където сте сложили да се запаметяват.

ВНИМАНИЕ: Съветвам да сте направили демото и тогава да записвате с FRAPS, защото при директно записване с FRAPS е по-трудно да играете fps-то се променя през цялото време ще ви сече.


3.Важно: След като свършите с обработката на клипа може да го качите в така извесните сайтове (VBOX7 или YOUTUBE -не е реклама)

4.Също мн ВАЖНО:Урока съм го писал аз и ако някой иска да го копира в неговия сайт нека да ми пише на ЛС! Дано да съм ви помогнал!
User avatar
Quintuss.
Support Lan-bg.info
Support Lan-bg.info
Posts: 560
Joined: 25 Mar 2013, 23:08

Re: Как да обработим демо от Counter-Strikе

Post by Quintuss. »

Браво за урока,поне си се постарал да напишеш нещо ами др-те и това ги марзи да направят,в този форум нещо май няма мн сериозно хора ама както и да е това няма значение.

По темата урока мн ми помогна браво и мерси мн!
Last edited by Quintuss. on 07 May 2013, 10:39, edited 1 time in total.
User avatar
Take that
V.I.P.
V.I.P.
Posts: 160
Joined: 11 Sep 2012, 09:20
CS Nick: Take that
Favorite version: CS: 1.6

Re: Как да обработим демо от Counter-Strikе

Post by Take that »

браво хубав и полезен урок
Last edited by Slays IYI on 19 May 2013, 20:00, edited 1 time in total.
Reason: Пиши само при проблеми в теми на уроци!
Post Reply

Return to “Уроци”