ПРОЕКТ: Портал за приемане на плащания

Обсъждания по неща, свързани с интернет пространството...
Post Reply
User avatar
BabyBoy
Потребител
Потребител
Posts: 2
Joined: 07 Nov 2020, 13:27

ПРОЕКТ: Портал за приемане на плащания

Post by BabyBoy »

Здравейте,

Представям идеята си за платформа, която обмислям да разработя. Искрено се извинявам, ако не съм избрал правилния раздел и моля администратора да го премести на подходящото място, ако е необходимо.

Идеята ми е да създам платформа за събиране на плащания, подобна на еpay (без да правя реклама), но предназначена за собствениците на игрови сървъри. Днес мнозина притежават сървъри и имат системи за приемане на средства в замяна на различни права или услуги. Целта ми е чрез тази платформа да се разшири възможността за приемане на плащания, включително плащания с кредитни и дебитни карти, през платформата на е-pay.bg (без да правя реклама), PayPal, Revolut, Bitcoin, Ethereum и дори SEPA Direct Debit.

Моята платформа ще улесни работата на собствениците на сървъри, като им предостави възможността да приемат плащания от различни източници, без да се налага да се регистрират в няколко различни електронни платформи, както преди. Плащанията ще се извършват като преводи на името на определена фирма, за да се спазват всички правни изисквания, и натрупаните суми ще се изплащат на собствениците на сървърите по банков път или чрез други методи, по предварително уговорените условия.

Размишлявам за идеята от известно време и тя не е толкова насочена към печалба, колкото към улесняване на бъдещите потребители.

Моля, споделяйте вашите мнения. Бих бил благодарен ако бъдете искрени, независимо дали приемате идеята отрицателно или положително :)

Image
Post Reply

Return to “Уеб сайтове и Интернет”