Ако си търсите сървър, в който да играете...
Последно добавени сървъри:
1. Ghetto FragArena ANTi CoviD 18+
93.123.18.92:27015
de_dust2
играчи: 30/32
de_dust2 cs map
2.
Trevichka-CS.Fun - [Dust2 Only]
dust2.trevichka-cs.fun:27015
de_dust2И: 13/32
3.
CS-BULGARIA # [Respawn+ArmyRanks]
93.123.18.50:27017
de_dust2И: 20/31
4.
(21:54) .::Bam Bam::. -> Dust2 ONLY <-
93.123.18.7:27016
de_dust2И: 7/32
classic.sector.bg:27021 SECTOR.BG Classic DUST2 #3 ANTI-COVID… de_dust2 22/32 de_dust2 cs map
93.123.18.50:27015 CS-BULGARIA # [Dust2-Only] de_dust2 31/32 de_dust2 cs map
93.123.18.4:27013 xCom.bG | ULTiMATE de_dust2 0/32 de_dust2 cs map
dm.sector.bg:27016 SECTOR.BG RESPAWN 18+ [Combos][ArmyRa… de_dust2 17/32 de_dust2 cs map

Статии › Кодекс на добрия играч

Статия с неизвестен автор! Материалът е взет от форума на evo.bg

За всички начинаещи и не толкова начинаещи играчи е добре да знаят следните неща:

 1. Винаги се запасявайте с достатъчно нерви преди да седнете да играете.
 2. Ако не можете да използвате дадено оръжие или граната - недейте! В противен случай ще навредите повече. Използвайте предимно оръжията, с които играете най-добре. Няма смисъл да експериментирате - не само, че ще умрете по-бързо, но и хората, чиито гръб евентуално пазите също ще го отнесат.
 3. Определете бутона Q за пистолета си - по този начин, когато се наложи да презареждате, вие можете бързо да превключите на пистолет и да продължите битката.
 4. Използването на снайпер не е каширане. Каширането е когато играч се крие в усамотени места без оптично оръжие. Снайперирането е добър начин да пазиш зоната си!
 5. Използвайте „отборен огън”! Вземете един играч с оръжие с голям обхват на стрелба (примерно AWP) и вървете с някой, който притежава добро малкообхватно оръжие (примерно banelli Super 90) и така ще можете да се покривате взаимно.
 6. ВЪРВЕТЕ! Тишината и скоростта са ключа към добрата игра в CS! Ако някой враг е наблизо и вие го чувате, а той вас не, вие имате много по-голям шанс да му „сритате задника”. Използвайте всяко прикритие и пазете тишина, това може да се окаже решаващо след първоначалната касапница.
 7. Използвайте бойни гранати и шокови гранати (Flashbang). Шоковите гранати могат да заслепят противниковите играчи, докато вашите съотборници нахлуват в базата им.
 8. Използвайте лъжлив огън. Един или двама играчи започват да хвърлят димки, шокови и бойни гранати на едно място за да привлекат вниманието на враговете - така те ще станат лесни жертви на минаващите им в гръб ваши съотборници.
 9. За да убиете кашето вие трябва да мислите като него! Научете картата и всички кашета, така никога няма да бъдете изненадани! Ако има играч, който при всяка игра стои на едно и също място, изненадайте го с димка и шокова граната.
 10. Стреляйте в гърдите и във врата, за да ударите HeadShot. Със снайпер това става като уцелите врата или дори малко по-надолу. Стреляйте във врата ако сте с пистолет или близкообхватно оръжие. Използвайте накъсан огън с оръжия като AK-47, изстрелвайте по 3-4 патрона.
 11. Трябва да бъдете бързи, експедитивни, тихи и успешно да можете да запазите концетрация, за да убиете противника си. Отваряйте си очите на четири и се старайте със своите действия да не вредите на съотборниците си и да се забърквате в каши.
 12. Дуварете! Това че убивате някой през стената не значи, че сте с хак! Ако чуете провника си да тича от другата страна на стената, стреляйте през нея, но си пазете патроните. В този случай перфектно се вписва употребата на командата /me, ако е налична в сървъра.
 13. Използвайте рел! Какво е рел? - това е моментен изтрел, сякаш стреляте без мерник, но всъщност той се активира за стотни от секундата и придава точност. При релването почти едновременно натискате двете копчета на мишката (ще се усетите кое да натиснете първо)
 14. Използвайте радара! Той не е поставен за красота, повярвайте! Като видите на радара, че пред вас се намира ваш съотборник, не хвърляйте шокови гранати или димки. При чуване на стъпки радара може да ви помогне да разберете дали стъпките са от съотборник или противник. На радара може да видите къде е всеки ваш съотборник, а ако сте терорист можете да видите и къде е бомбата.
 15. Следете мунициите си! Глупаво е да умрете, защото сте забравили да презаредите. "Не дърви туй, що не може да се дърви". Рамбо има пълнители по 500 патрона, които изпразва на един дъх, но той е железен, а вие не сте. Стреляйте на кратки откоси (с оръжия като АК и М4), целете се винаги в горната част на тялото, шансът за "глава" е по-голям.
 16. Следете внимателно командите на по-добрите играчи от вас в началото на рунда. Вижте какво са решили да правят и преценете къде ще сте полезни.
 17. Не колете админ, не се приема много добре... (не е шега)

! БЪДИ БЪРЗ И ТИХ !
! успех !