CS-bg.info - форумът на CS-bg :: Counter-Strike фен сайт

Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Каталог на готовите системи за управление на съдържанието (Content Management System) - e107, Joomla, Drupal, Wordpress, phpFusion.

Модератори: Екип Програмиране, дизайн и проекти, Помощник-модератори

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот DDoS » 24 Юни 2015, 09:36

AL3X написа:Нов линк?


Дал съм вечен линк, ама кой да види...

http://dox.abv.bg/files/dw?a=fd555ad5f0
DDoS

Аватар
DG-GAMING.Tk - Администратор! :]
DG-GAMING.Tk - Администратор! :]
 
Регистриран на: 20 Мар 2012, 08:53
Местоположение: na sedmoto nebe
Skype: da
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот kreedztanky » 24 Юни 2015, 10:01

Вечен ти е главата, преди да говорите гледайте малко.
Последна промяна hackera457 на 20 Мар 2016, 21:30, променена общо 1 път
Причина: Недопустимо е такова държание от страна на член на екипа!
kreedztanky

Аватар
Умникът на форума
Умникът на форума
 
Регистриран на: 17 Дек 2014, 20:17
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот StreeT IzroD » 24 Юни 2015, 19:33

Някой да има стила и?
StreeT IzroD

Аватар
V.I.P
V.I.P
 
Регистриран на: 01 Авг 2013, 11:45
Местоположение: Greece™
Skype: riko_991
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот DDoS » 25 Юни 2015, 16:25

StreeT IzroD написа:Някой да има стила и?


Заповядай - http://dox.bg/files/dw?a=725b94b6e7
DDoS

Аватар
DG-GAMING.Tk - Администратор! :]
DG-GAMING.Tk - Администратор! :]
 
Регистриран на: 20 Мар 2012, 08:53
Местоположение: na sedmoto nebe
Skype: da
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот StreeT IzroD » 25 Юни 2015, 16:50

Благодаря ти.
А някой случайно да има линк към системата ?
StreeT IzroD

Аватар
V.I.P
V.I.P
 
Регистриран на: 01 Авг 2013, 11:45
Местоположение: Greece™
Skype: riko_991
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Erco » 27 Ное 2015, 16:27

Здравейте, може ли нов линк за сваляне, защото нито един от темата не бачка.
Erco

Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 13 Яну 2013, 14:11
Местоположение: По света и у нас!
Skype: erco.bg
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот xx7xx » 27 Ное 2015, 16:45

Заповядай :) http://dox.bg/files/dw?a=55d9bfbea1

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 11.12.15.
xx7xx

Аватар
Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 26 Юни 2009, 09:26
Местоположение: Отсреща в бара
Skype: cot.ataka
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Quintuss. » 01 Дек 2015, 20:55

Вечни линкове и на трите версии [url]CSPLACE-BG v3[/url] не е реклама!
Последна промяна GrifflysT на 21 Мар 2016, 15:37, променена общо 1 път
Причина: "Линковете са видими само от регистрирани." /премахнат линк/
Quintuss.

Аватар
Support Lan-bg.info
Support Lan-bg.info
 
Регистриран на: 25 Мар 2013, 23:08
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот kreedztanky » 01 Дек 2015, 20:59

dont touch me написа:Вечни линкове и на трите версии [url]CSPLACE-BG v3[/url] не е реклама!



Не е реклама, а иска регистрация?


Система на CSPLACE-BG
(Темата няма да бъде поддържана , помощ за кодове от екипа не се получава )

Файлове за редактиране:
Код: Избери целия код
config/connect.php


Демо v1:
Изображение
Изображение

Изтегли v1:http://dox.bg/files/dw?a=718e1e08e3 (Вечен линк)
SQL-a не е изчистен.

Демо v2:
Изображение
Изображение

Изтегли v2:http://dox.bg/files/dw?a=56ea49775d (Вечен линк)

Демо v3:n/a
Често задавани въпрос!
Ако ви дава ерор във новите
Във index.php намерате inc/novina.php и го заместете с това
Код: Избери целия код
<!-- Новина -->        
<?php
include 
'inc/pagination.php';
$results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `novini`"), 0); // общия брой резултати
if ($results > 0) {
$pagination = pagination($results, array(
'get_vars'  => array(
'cat'   => (int)@$_GET['cat'], // $_GET променливите, които да се запазват при сменянето на страницата
'view'  => @$_GET['view']
),
 
'per_page'  => 4, // по колко резултата да се показват на страница
'per_side'  => 1, // по колко страници да се показват от всяка страна на страницирането
'get_name'  => 'page' // името на $_GET променливата, от която ще бъде вземана страницата
));

$sql = mysql_query("SELECT * FROM `novini` order by `id` DESC LIMIT {$pagination['limit']['first']}{$pagination['limit']['second']}");    
$n_banner 
= 0;
 while($post = mysql_fetch_assoc($sql))    {
$id = $post['id'];
$sql2 = mysql_query("SELECT * FROM `phpbb_users` WHERE username='".$post['avtor']."'");
$row2 = mysql_fetch_assoc($sql2);
if(
$n_banner ==2) {
include(
'inc/728x90.php'); 
}
?> 
<div class="box">
<div class="boxhead">
<?php  
if($n_banner ==0) 

echo '<div id="new"></div>';  

?>
<div class="ntitle"><a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"><?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['zaglavie']).'';  ?></a></div></div>
<div class="imgside"><img width="130" height="112" src="<?php 
if ($post['img'] != null){  
echo ''.htmlspecialchars_decode($post['img']).'';
} else {
echo 'images/no_photo.gif';
}
?>" border="0" /></div>
<?php echo ''.htmlspecialchars_decode(substr($post["novina"], 0, 1390)).' '; ?>
<a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"> прочети още</a> »
<div style="clear: both;"></div>
<div class="news-pane">
<ul class="news-details">     
<li><b>Категория:</b> Новини</li>
<li><b>Автор:</b> <?php echo '<a href="Профил-на-'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'">'; echo ' <b style="color: #'.$row2['user_colour'].';">'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'</b></a>'; ?></li>
<li><b>Публикувано на:</b> <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['date']).''; ?></li>
<li><b>Прегледи</b> - <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['procheten']).''; ?></li>
</ul>
</div>
</div>
<?php  
$n_banner++; }
echo $pagination['output']; // изкарва страниците  
} else {
echo '<div class="box">
<div class="error message">
<h3>Няма добавени новини</h3>
<p>Моля да ни извините, за момента нямаме добавени новини.</p></div><br />
</div>'; } 
?>
<!-- Край -->

Изтегли v3:http://dox.bg/files/dw?a=1247302340 (Вечен линк)
Sql за v3: http://dox.bg/files/dw?a=cdad06f90c (Вечен линк)
Последна промяна GrifflysT на 21 Мар 2016, 15:38, променена общо 1 път
Причина: Премахнат линк от 1вият цитат.
kreedztanky

Аватар
Умникът на форума
Умникът на форума
 
Регистриран на: 17 Дек 2014, 20:17
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Quintuss. » 02 Дек 2015, 17:39

A. Yordanov написа:
dont touch me написа:Вечни линкове и на трите версии CSPLACE-BG v3 не е реклама!



Не е реклама, а иска регистрация?


Система на CSPLACE-BG
(Темата няма да бъде поддържана , помощ за кодове от екипа не се получава )

Файлове за редактиране:
Код: Избери целия код
config/connect.php


Демо v1:
Изображение
Изображение

Изтегли v1:http://dox.bg/files/dw?a=718e1e08e3 (Вечен линк)
SQL-a не е изчистен.

Демо v2:
Изображение
Изображение

Изтегли v2:http://dox.bg/files/dw?a=56ea49775d (Вечен линк)

Демо v3:n/a
Често задавани въпрос!
Ако ви дава ерор във новите
Във index.php намерате inc/novina.php и го заместете с това
Код: Избери целия код
<!-- Новина -->        
<?php
include 
'inc/pagination.php';
$results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `novini`"), 0); // общия брой резултати
if ($results > 0) {
$pagination = pagination($results, array(
'get_vars'  => array(
'cat'   => (int)@$_GET['cat'], // $_GET променливите, които да се запазват при сменянето на страницата
'view'  => @$_GET['view']
),
 
'per_page'  => 4, // по колко резултата да се показват на страница
'per_side'  => 1, // по колко страници да се показват от всяка страна на страницирането
'get_name'  => 'page' // името на $_GET променливата, от която ще бъде вземана страницата
));

$sql = mysql_query("SELECT * FROM `novini` order by `id` DESC LIMIT {$pagination['limit']['first']}{$pagination['limit']['second']}");    
$n_banner 
= 0;
 while($post = mysql_fetch_assoc($sql))    {
$id = $post['id'];
$sql2 = mysql_query("SELECT * FROM `phpbb_users` WHERE username='".$post['avtor']."'");
$row2 = mysql_fetch_assoc($sql2);
if(
$n_banner ==2) {
include(
'inc/728x90.php'); 
}
?> 
<div class="box">
<div class="boxhead">
<?php  
if($n_banner ==0) 

echo '<div id="new"></div>';  

?>
<div class="ntitle"><a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"><?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['zaglavie']).'';  ?></a></div></div>
<div class="imgside"><img width="130" height="112" src="<?php 
if ($post['img'] != null){  
echo ''.htmlspecialchars_decode($post['img']).'';
} else {
echo 'images/no_photo.gif';
}
?>" border="0" /></div>
<?php echo ''.htmlspecialchars_decode(substr($post["novina"], 0, 1390)).' '; ?>
<a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"> прочети още</a> »
<div style="clear: both;"></div>
<div class="news-pane">
<ul class="news-details">     
<li><b>Категория:</b> Новини</li>
<li><b>Автор:</b> <?php echo '<a href="Профил-на-'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'">'; echo ' <b style="color: #'.$row2['user_colour'].';">'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'</b></a>'; ?></li>
<li><b>Публикувано на:</b> <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['date']).''; ?></li>
<li><b>Прегледи</b> - <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['procheten']).''; ?></li>
</ul>
</div>
</div>
<?php  
$n_banner++; }
echo $pagination['output']; // изкарва страниците  
} else {
echo '<div class="box">
<div class="error message">
<h3>Няма добавени новини</h3>
<p>Моля да ни извините, за момента нямаме добавени новини.</p></div><br />
</div>'; } 
?>
<!-- Край -->

Изтегли v3:http://dox.bg/files/dw?a=1247302340 (Вечен линк)
Sql за v3: http://dox.bg/files/dw?a=cdad06f90c (Вечен линк)


Недей са прави на голям разбирач, не иска нищо ако знаеш какво да направиш!
Последна промяна GrifflysT на 21 Мар 2016, 15:36, променена общо 1 път
Причина: Нарушени т.3 и т.5 от правилата на форума
Quintuss.

Аватар
Support Lan-bg.info
Support Lan-bg.info
 
Регистриран на: 25 Мар 2013, 23:08
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот nPe3epBaTuB » 04 Дек 2015, 15:45

dont touch me написа:
A. Yordanov написа:
dont touch me написа:Вечни линкове и на трите версии CSPLACE-BG v3 не е реклама!



Не е реклама, а иска регистрация?


Система на CSPLACE-BG
(Темата няма да бъде поддържана , помощ за кодове от екипа не се получава )

Файлове за редактиране:
Код: Избери целия код
config/connect.php


Демо v1:
Изображение
Изображение

Изтегли v1:http://dox.bg/files/dw?a=718e1e08e3 (Вечен линк)
SQL-a не е изчистен.

Демо v2:
Изображение
Изображение

Изтегли v2:http://dox.bg/files/dw?a=56ea49775d (Вечен линк)

Демо v3:n/a
Често задавани въпрос!
Ако ви дава ерор във новите
Във index.php намерате inc/novina.php и го заместете с това
Код: Избери целия код
<!-- Новина -->        
<?php
include 
'inc/pagination.php';
$results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `novini`"), 0); // общия брой резултати
if ($results > 0) {
$pagination = pagination($results, array(
'get_vars'  => array(
'cat'   => (int)@$_GET['cat'], // $_GET променливите, които да се запазват при сменянето на страницата
'view'  => @$_GET['view']
),
 
'per_page'  => 4, // по колко резултата да се показват на страница
'per_side'  => 1, // по колко страници да се показват от всяка страна на страницирането
'get_name'  => 'page' // името на $_GET променливата, от която ще бъде вземана страницата
));

$sql = mysql_query("SELECT * FROM `novini` order by `id` DESC LIMIT {$pagination['limit']['first']}{$pagination['limit']['second']}");    
$n_banner 
= 0;
 while($post = mysql_fetch_assoc($sql))    {
$id = $post['id'];
$sql2 = mysql_query("SELECT * FROM `phpbb_users` WHERE username='".$post['avtor']."'");
$row2 = mysql_fetch_assoc($sql2);
if(
$n_banner ==2) {
include(
'inc/728x90.php'); 
}
?> 
<div class="box">
<div class="boxhead">
<?php  
if($n_banner ==0) 

echo '<div id="new"></div>';  

?>
<div class="ntitle"><a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"><?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['zaglavie']).'';  ?></a></div></div>
<div class="imgside"><img width="130" height="112" src="<?php 
if ($post['img'] != null){  
echo ''.htmlspecialchars_decode($post['img']).'';
} else {
echo 'images/no_photo.gif';
}
?>" border="0" /></div>
<?php echo ''.htmlspecialchars_decode(substr($post["novina"], 0, 1390)).' '; ?>
<a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"> прочети още</a> »
<div style="clear: both;"></div>
<div class="news-pane">
<ul class="news-details">     
<li><b>Категория:</b> Новини</li>
<li><b>Автор:</b> <?php echo '<a href="Профил-на-'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'">'; echo ' <b style="color: #'.$row2['user_colour'].';">'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'</b></a>'; ?></li>
<li><b>Публикувано на:</b> <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['date']).''; ?></li>
<li><b>Прегледи</b> - <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['procheten']).''; ?></li>
</ul>
</div>
</div>
<?php  
$n_banner++; }
echo $pagination['output']; // изкарва страниците  
} else {
echo '<div class="box">
<div class="error message">
<h3>Няма добавени новини</h3>
<p>Моля да ни извините, за момента нямаме добавени новини.</p></div><br />
</div>'; } 
?>
<!-- Край -->

Изтегли v3:http://dox.bg/files/dw?a=1247302340 (Вечен линк)
Sql за v3: http://dox.bg/files/dw?a=cdad06f90c (Вечен линк)


Недей са прави на голям разбирач, не иска нищо ако знаеш какво да направиш!

А не изобщо не иска...
Изображение
nPe3epBaTuB

Аватар
Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 23 Май 2014, 13:50
Skype: valeri861271
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Aleksschooo » 20 Мар 2016, 20:32

Има някакъв проблем в админ панела.. Като тръгна да добавям нови реклами и я добавя ми дава че всичко е станало успешно, и като рестартирам страницата горе си седи 0 добавени реклами и не добавя нищо>?? Някой може ли да види кода ако намери проблема. :(
Aleksschooo

Аватар
Official Account ® BLUE BLOOD!
Official Account ® BLUE BLOOD!
 
Регистриран на: 01 Дек 2014, 20:29
Местоположение: Antwerpen , Белгия.
Skype: aleks.nikolov02
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот nPe3epBaTuB » 11 Апр 2016, 19:48

За хората, които я искат:
Download

Забележка: Линкът този път наистина е вечен!
nPe3epBaTuB

Аватар
Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 23 Май 2014, 13:50
Skype: valeri861271
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Jus7 M3 » 14 Апр 2016, 07:12

Дайте ново демо!!!
Jus7 M3

Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 14 Апр 2016, 07:05
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот kreedztanky » 14 Апр 2016, 14:17

Изображение
kreedztanky

Аватар
Умникът на форума
Умникът на форума
 
Регистриран на: 17 Дек 2014, 20:17
[ Профил в сайта ]

ПредишнаСледваща


Назад към CMS - каталог на готови системи

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Creative Commons License

Valve, Steam, поредицата Counter-Strike и логото на всяко от изброените са търговски марки и/или
регистрирани търговски марки на Valve Corporation. Всички други търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Design: iVoka • Special thanks: VaRkOlAKA
За сайта | Екип | За реклама | Карта на сайта | За контакти

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group | Theme by A1ex, edit by iVoka
Превод: Йоан Арнаудов | Корекции: Ивомир Петров
Условия за ползване | Политика на поверителност