CS-bg.info - форумът на CS-bg :: Counter-Strike фен сайт

Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Каталог на готовите системи за управление на съдържанието (Content Management System) - e107, Joomla, Drupal, Wordpress, phpFusion.

Модератори: Екип Програмиране, дизайн и проекти, Помощник-модератори

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот DDoS » 24 Юни 2015, 09:36

AL3X написа:Нов линк?


Дал съм вечен линк, ама кой да види...

http://dox.abv.bg/files/dw?a=fd555ad5f0
DDoS

Аватар
DG-GAMING.Tk - Администратор! :]
DG-GAMING.Tk - Администратор! :]
 
Регистриран на: 20 Мар 2012, 08:53
Местоположение: na sedmoto nebe
Skype: da
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот kreedztanky » 24 Юни 2015, 10:01

Вечен ти е главата, преди да говорите гледайте малко.
Последна промяна hackera457 на 20 Мар 2016, 21:30, променена общо 1 път
Причина: Недопустимо е такова държание от страна на член на екипа!
kreedztanky

Аватар
Умникът на форума
Умникът на форума
 
Регистриран на: 17 Дек 2014, 20:17
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот StreeT IzroD » 24 Юни 2015, 19:33

Някой да има стила и?
StreeT IzroD

Аватар
V.I.P
V.I.P
 
Регистриран на: 01 Авг 2013, 11:45
Местоположение: Greece™
Skype: riko_991
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот DDoS » 25 Юни 2015, 16:25

StreeT IzroD написа:Някой да има стила и?


Заповядай - http://dox.bg/files/dw?a=725b94b6e7
DDoS

Аватар
DG-GAMING.Tk - Администратор! :]
DG-GAMING.Tk - Администратор! :]
 
Регистриран на: 20 Мар 2012, 08:53
Местоположение: na sedmoto nebe
Skype: da
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот StreeT IzroD » 25 Юни 2015, 16:50

Благодаря ти.
А някой случайно да има линк към системата ?
StreeT IzroD

Аватар
V.I.P
V.I.P
 
Регистриран на: 01 Авг 2013, 11:45
Местоположение: Greece™
Skype: riko_991
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Erco » 27 Ное 2015, 16:27

Здравейте, може ли нов линк за сваляне, защото нито един от темата не бачка.
Erco

Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 13 Яну 2013, 14:11
Местоположение: По света и у нас!
Skype: erco.bg
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот xx7xx » 27 Ное 2015, 16:45

Заповядай :) http://dox.bg/files/dw?a=55d9bfbea1

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Петък 11.12.15.
xx7xx

Аватар
Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 26 Юни 2009, 09:26
Местоположение: Отсреща в бара
Skype: cot.ataka
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Quintuss. » 01 Дек 2015, 20:55

Вечни линкове и на трите версии [url]CSPLACE-BG v3[/url] не е реклама!
Последна промяна GrifflysT на 21 Мар 2016, 15:37, променена общо 1 път
Причина: "Линковете са видими само от регистрирани." /премахнат линк/
Quintuss.

Аватар
Support Lan-bg.info
Support Lan-bg.info
 
Регистриран на: 25 Мар 2013, 23:08
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот kreedztanky » 01 Дек 2015, 20:59

dont touch me написа:Вечни линкове и на трите версии [url]CSPLACE-BG v3[/url] не е реклама!



Не е реклама, а иска регистрация?


Система на CSPLACE-BG
(Темата няма да бъде поддържана , помощ за кодове от екипа не се получава )

Файлове за редактиране:
Код: Избери целия код
config/connect.php


Демо v1:
Изображение
Изображение

Изтегли v1:http://dox.bg/files/dw?a=718e1e08e3 (Вечен линк)
SQL-a не е изчистен.

Демо v2:
Изображение
Изображение

Изтегли v2:http://dox.bg/files/dw?a=56ea49775d (Вечен линк)

Демо v3:n/a
Често задавани въпрос!
Ако ви дава ерор във новите
Във index.php намерате inc/novina.php и го заместете с това
Код: Избери целия код
<!-- Новина -->        
<?php
include 
'inc/pagination.php';
$results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `novini`"), 0); // общия брой резултати
if ($results > 0) {
$pagination = pagination($results, array(
'get_vars'  => array(
'cat'   => (int)@$_GET['cat'], // $_GET променливите, които да се запазват при сменянето на страницата
'view'  => @$_GET['view']
),
 
'per_page'  => 4, // по колко резултата да се показват на страница
'per_side'  => 1, // по колко страници да се показват от всяка страна на страницирането
'get_name'  => 'page' // името на $_GET променливата, от която ще бъде вземана страницата
));

$sql = mysql_query("SELECT * FROM `novini` order by `id` DESC LIMIT {$pagination['limit']['first']}{$pagination['limit']['second']}");    
$n_banner 
= 0;
 while($post = mysql_fetch_assoc($sql))    {
$id = $post['id'];
$sql2 = mysql_query("SELECT * FROM `phpbb_users` WHERE username='".$post['avtor']."'");
$row2 = mysql_fetch_assoc($sql2);
if(
$n_banner ==2) {
include(
'inc/728x90.php'); 
}
?> 
<div class="box">
<div class="boxhead">
<?php  
if($n_banner ==0) 

echo '<div id="new"></div>';  

?>
<div class="ntitle"><a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"><?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['zaglavie']).'';  ?></a></div></div>
<div class="imgside"><img width="130" height="112" src="<?php 
if ($post['img'] != null){  
echo ''.htmlspecialchars_decode($post['img']).'';
} else {
echo 'images/no_photo.gif';
}
?>" border="0" /></div>
<?php echo ''.htmlspecialchars_decode(substr($post["novina"], 0, 1390)).' '; ?>
<a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"> прочети още</a> »
<div style="clear: both;"></div>
<div class="news-pane">
<ul class="news-details">     
<li><b>Категория:</b> Новини</li>
<li><b>Автор:</b> <?php echo '<a href="Профил-на-'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'">'; echo ' <b style="color: #'.$row2['user_colour'].';">'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'</b></a>'; ?></li>
<li><b>Публикувано на:</b> <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['date']).''; ?></li>
<li><b>Прегледи</b> - <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['procheten']).''; ?></li>
</ul>
</div>
</div>
<?php  
$n_banner++; }
echo $pagination['output']; // изкарва страниците  
} else {
echo '<div class="box">
<div class="error message">
<h3>Няма добавени новини</h3>
<p>Моля да ни извините, за момента нямаме добавени новини.</p></div><br />
</div>'; } 
?>
<!-- Край -->

Изтегли v3:http://dox.bg/files/dw?a=1247302340 (Вечен линк)
Sql за v3: http://dox.bg/files/dw?a=cdad06f90c (Вечен линк)
Последна промяна GrifflysT на 21 Мар 2016, 15:38, променена общо 1 път
Причина: Премахнат линк от 1вият цитат.
kreedztanky

Аватар
Умникът на форума
Умникът на форума
 
Регистриран на: 17 Дек 2014, 20:17
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Quintuss. » 02 Дек 2015, 17:39

A. Yordanov написа:
dont touch me написа:Вечни линкове и на трите версии CSPLACE-BG v3 не е реклама!



Не е реклама, а иска регистрация?


Система на CSPLACE-BG
(Темата няма да бъде поддържана , помощ за кодове от екипа не се получава )

Файлове за редактиране:
Код: Избери целия код
config/connect.php


Демо v1:
Изображение
Изображение

Изтегли v1:http://dox.bg/files/dw?a=718e1e08e3 (Вечен линк)
SQL-a не е изчистен.

Демо v2:
Изображение
Изображение

Изтегли v2:http://dox.bg/files/dw?a=56ea49775d (Вечен линк)

Демо v3:n/a
Често задавани въпрос!
Ако ви дава ерор във новите
Във index.php намерате inc/novina.php и го заместете с това
Код: Избери целия код
<!-- Новина -->        
<?php
include 
'inc/pagination.php';
$results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `novini`"), 0); // общия брой резултати
if ($results > 0) {
$pagination = pagination($results, array(
'get_vars'  => array(
'cat'   => (int)@$_GET['cat'], // $_GET променливите, които да се запазват при сменянето на страницата
'view'  => @$_GET['view']
),
 
'per_page'  => 4, // по колко резултата да се показват на страница
'per_side'  => 1, // по колко страници да се показват от всяка страна на страницирането
'get_name'  => 'page' // името на $_GET променливата, от която ще бъде вземана страницата
));

$sql = mysql_query("SELECT * FROM `novini` order by `id` DESC LIMIT {$pagination['limit']['first']}{$pagination['limit']['second']}");    
$n_banner 
= 0;
 while($post = mysql_fetch_assoc($sql))    {
$id = $post['id'];
$sql2 = mysql_query("SELECT * FROM `phpbb_users` WHERE username='".$post['avtor']."'");
$row2 = mysql_fetch_assoc($sql2);
if(
$n_banner ==2) {
include(
'inc/728x90.php'); 
}
?> 
<div class="box">
<div class="boxhead">
<?php  
if($n_banner ==0) 

echo '<div id="new"></div>';  

?>
<div class="ntitle"><a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"><?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['zaglavie']).'';  ?></a></div></div>
<div class="imgside"><img width="130" height="112" src="<?php 
if ($post['img'] != null){  
echo ''.htmlspecialchars_decode($post['img']).'';
} else {
echo 'images/no_photo.gif';
}
?>" border="0" /></div>
<?php echo ''.htmlspecialchars_decode(substr($post["novina"], 0, 1390)).' '; ?>
<a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"> прочети още</a> »
<div style="clear: both;"></div>
<div class="news-pane">
<ul class="news-details">     
<li><b>Категория:</b> Новини</li>
<li><b>Автор:</b> <?php echo '<a href="Профил-на-'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'">'; echo ' <b style="color: #'.$row2['user_colour'].';">'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'</b></a>'; ?></li>
<li><b>Публикувано на:</b> <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['date']).''; ?></li>
<li><b>Прегледи</b> - <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['procheten']).''; ?></li>
</ul>
</div>
</div>
<?php  
$n_banner++; }
echo $pagination['output']; // изкарва страниците  
} else {
echo '<div class="box">
<div class="error message">
<h3>Няма добавени новини</h3>
<p>Моля да ни извините, за момента нямаме добавени новини.</p></div><br />
</div>'; } 
?>
<!-- Край -->

Изтегли v3:http://dox.bg/files/dw?a=1247302340 (Вечен линк)
Sql за v3: http://dox.bg/files/dw?a=cdad06f90c (Вечен линк)


Недей са прави на голям разбирач, не иска нищо ако знаеш какво да направиш!
Последна промяна GrifflysT на 21 Мар 2016, 15:36, променена общо 1 път
Причина: Нарушени т.3 и т.5 от правилата на форума
Quintuss.

Аватар
Support Lan-bg.info
Support Lan-bg.info
 
Регистриран на: 25 Мар 2013, 23:08
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот nPe3epBaTuB » 04 Дек 2015, 15:45

dont touch me написа:
A. Yordanov написа:
dont touch me написа:Вечни линкове и на трите версии CSPLACE-BG v3 не е реклама!



Не е реклама, а иска регистрация?


Система на CSPLACE-BG
(Темата няма да бъде поддържана , помощ за кодове от екипа не се получава )

Файлове за редактиране:
Код: Избери целия код
config/connect.php


Демо v1:
Изображение
Изображение

Изтегли v1:http://dox.bg/files/dw?a=718e1e08e3 (Вечен линк)
SQL-a не е изчистен.

Демо v2:
Изображение
Изображение

Изтегли v2:http://dox.bg/files/dw?a=56ea49775d (Вечен линк)

Демо v3:n/a
Често задавани въпрос!
Ако ви дава ерор във новите
Във index.php намерате inc/novina.php и го заместете с това
Код: Избери целия код
<!-- Новина -->        
<?php
include 
'inc/pagination.php';
$results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(`id`) FROM `novini`"), 0); // общия брой резултати
if ($results > 0) {
$pagination = pagination($results, array(
'get_vars'  => array(
'cat'   => (int)@$_GET['cat'], // $_GET променливите, които да се запазват при сменянето на страницата
'view'  => @$_GET['view']
),
 
'per_page'  => 4, // по колко резултата да се показват на страница
'per_side'  => 1, // по колко страници да се показват от всяка страна на страницирането
'get_name'  => 'page' // името на $_GET променливата, от която ще бъде вземана страницата
));

$sql = mysql_query("SELECT * FROM `novini` order by `id` DESC LIMIT {$pagination['limit']['first']}{$pagination['limit']['second']}");    
$n_banner 
= 0;
 while($post = mysql_fetch_assoc($sql))    {
$id = $post['id'];
$sql2 = mysql_query("SELECT * FROM `phpbb_users` WHERE username='".$post['avtor']."'");
$row2 = mysql_fetch_assoc($sql2);
if(
$n_banner ==2) {
include(
'inc/728x90.php'); 
}
?> 
<div class="box">
<div class="boxhead">
<?php  
if($n_banner ==0) 

echo '<div id="new"></div>';  

?>
<div class="ntitle"><a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"><?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['zaglavie']).'';  ?></a></div></div>
<div class="imgside"><img width="130" height="112" src="<?php 
if ($post['img'] != null){  
echo ''.htmlspecialchars_decode($post['img']).'';
} else {
echo 'images/no_photo.gif';
}
?>" border="0" /></div>
<?php echo ''.htmlspecialchars_decode(substr($post["novina"], 0, 1390)).' '; ?>
<a href="<?php echo 'новина-'.htmlspecialchars_decode($post['id']).' '; ?>"> прочети още</a> »
<div style="clear: both;"></div>
<div class="news-pane">
<ul class="news-details">     
<li><b>Категория:</b> Новини</li>
<li><b>Автор:</b> <?php echo '<a href="Профил-на-'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'">'; echo ' <b style="color: #'.$row2['user_colour'].';">'.htmlspecialchars_decode($post['avtor']).'</b></a>'; ?></li>
<li><b>Публикувано на:</b> <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['date']).''; ?></li>
<li><b>Прегледи</b> - <?php echo ''.htmlspecialchars_decode($post['procheten']).''; ?></li>
</ul>
</div>
</div>
<?php  
$n_banner++; }
echo $pagination['output']; // изкарва страниците  
} else {
echo '<div class="box">
<div class="error message">
<h3>Няма добавени новини</h3>
<p>Моля да ни извините, за момента нямаме добавени новини.</p></div><br />
</div>'; } 
?>
<!-- Край -->

Изтегли v3:http://dox.bg/files/dw?a=1247302340 (Вечен линк)
Sql за v3: http://dox.bg/files/dw?a=cdad06f90c (Вечен линк)


Недей са прави на голям разбирач, не иска нищо ако знаеш какво да направиш!

А не изобщо не иска...
Изображение
nPe3epBaTuB

Аватар
Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 23 Май 2014, 13:50
Skype: valeri861271
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Aleksschooo » 20 Мар 2016, 20:32

Има някакъв проблем в админ панела.. Като тръгна да добавям нови реклами и я добавя ми дава че всичко е станало успешно, и като рестартирам страницата горе си седи 0 добавени реклами и не добавя нищо>?? Някой може ли да види кода ако намери проблема. :(
Aleksschooo

Аватар
Official Account ® BLUE BLOOD!
Official Account ® BLUE BLOOD!
 
Регистриран на: 01 Дек 2014, 20:29
Местоположение: Antwerpen , Белгия.
Skype: aleks.nikolov02
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот nPe3epBaTuB » 11 Апр 2016, 19:48

За хората, които я искат:
Download

Забележка: Линкът този път наистина е вечен!
nPe3epBaTuB

Аватар
Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 23 Май 2014, 13:50
Skype: valeri861271
Профил в Steam
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот Jus7 M3 » 14 Апр 2016, 07:12

Дайте ново демо!!!
Jus7 M3

Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 14 Апр 2016, 07:05
[ Профил в сайта ]

Re: Система на CSPLACE-BG.INFO v3

Мнениеот kreedztanky » 14 Апр 2016, 14:17

Изображение
kreedztanky

Аватар
Умникът на форума
Умникът на форума
 
Регистриран на: 17 Дек 2014, 20:17
[ Профил в сайта ]

ПредишнаСледваща


Днес, 18 окт 2018, стартирахме новите CS 1.6 сървъри на един от най-старите проекти за Counter-Strike в България.
Ето че в края на този месец се навършват точно 10 години от официалното пускане на българския CS фен сайт.
ESEA имат удоволствието да обявят сезон 25 на своята лига, който ще включва повече дивизии за някои региони, както и редица подобрения базирани на обратната връзка от сезон 24.

Назад към CMS - каталог на готови системи

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Creative Commons License

Valve, Steam, поредицата Counter-Strike и логото на всяко от изброените са търговски марки и/или
регистрирани търговски марки на Valve Corporation. Всички други търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Design: iVoka • Special thanks: VaRkOlAKA
За сайта | Екип | За реклама | Карта на сайта | За контакти

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group | Theme by A1ex, edit by iVoka
Превод: Йоан Арнаудов | Корекции: Ивомир Петров
Условия за ползване | Политика на поверителност