CS-bg.info - форумът на CS-bg :: Counter-Strike фен сайт

Огромните промени в новият сезон на League of Legends

Всичко за популярната алтернатива на DotA

Модератори: Екип Развлечение, Помощник-модератори

Огромните промени в новият сезон на League of Legends

Мнениеот The Dragonblade » 04 Сеп 2017, 17:40

Здравейте, аз съм #12DaysOfNerdOut и искам да ви представя най-големият ъпдейт на League Of Legends. :o

С края на повечето регионални шампионати и Световното Първенство зад ъгъла ни, Riot вече решиха да ни издадат, какво ще се промени през новият сезон. По всичко личи обаче, че League of Legends няма да бъде същата или както казва New001 (Lead Producer в Riot Games), това ще бъде един от най-големите ъпдейти в основата на gameplay-а.

Премахват се всички Runes

От Riot решават, че ще съберат runes и masteries в една нова модернизирана система, която ще помага на всеки играч да персонализира свой игрови стил. Както може би вече знаете, от Riot пускаха потоци от информация на няколко пъти относно „новата“ rune система през последните няколко месеца. Новата система е била тествана неколкократно с различни играчи по света от Bronze до Pro. „Runes Reforged“ ще влезе в PBE този месец, като от Riot се надяват, че все повече играчи ще се включат в осигуряването на feedback, за да предотвратят бързо излишни бъгове.

Безлимитен level

Максималното ниво на акаунта ви повече няма да бъде 30, а ще стане безлимитно. Ще вдигате нива без това да има край, като това ще бъде заместено с преправена наградна система. Вместо да получавате IP след всяка игра, всеки един от вас ще бъде награден с отключена кутия наречена „Капсула“ – всеки път щом вдигнете ниво. Капсулите ще съдържат различни награди базирайки се на нивото ви. Тоест, ако вдигате от ниво 1 до 30 е по-вероятно да получите герой, отколкото скин и обратното, след 30-то ниво ще получавате повече скинове, отколкото герои. На по-високите нива, всеки играч ще получава ексклузивни награди, като emotes, които ще показват моментния ви статус.

Сливането на IP с Blue Essence

С идването на Ноември, IP точките ще се слеят с BE (Blue Essence), като това ще се превърне в една единствена валута. С Blue Essence ще можете да купувате и craft-вате герои едновременно. BE същото така, ще бъде използвано за всичко, което до този момент се закупува с IP, като цените ще останат същите. С настъпването на промените, вашите IP точки ще се превърнат в BE, като се запази същата стойност, която сте притежавали до момента на промяната. За да проработи това, ще се намали стойноста на BE, която в момента получавате от разрушаването на Champion Shard-ове, но отключването на героите ще бъде със същата бързина, както преди, като за по-ниските нива, това ще стане дори и по-бързо. За да се препокрият промените в разрушаването на герои за BE, ще бъдат променени и loot кутиите, като ще бъдат вдигнати шансовете за по-добри печалби от тях. Ще имате възможност да спечелите 2 награди от 1 кутия, като се добавя и „Протекция от лош късмет“ към crafting-a, за да не влизате в дългата серия от лоши печалби, без да спечелите skin shard или gemstone.

Това са огромни промени в системата, като от Riot предпочитат да ни уведомят рано, за да не дойдат като изненади в pre-сезона.

Прехода към безплатните Runes

След като вече обявиха, че runes системата ще стане безплатна за всички, от Riot искат да покажат признателност към тези, които са вложили време и IP в runes през годините. Ако сте закупили runes преди началото на Сезон 7, тоест преди 7-ми Декември 2016 година, ще бъдете възнаградени по следният начин.

Изображение

За всяка Tier 3 rune от обикновено естество, ще получите 100 Blue Essence.

Изображение

За всяка Tier 3 Quintessences rune ще получите 300 Blue Essence

Ако сте закупили runes след началото на сезона, от каквото и да е естество, ще ви бъде върната пълната и стойност. Имайте в предвид, че това ще се случи точно, когато бъде слята IP валутата с BE валута и ще можете да закупувате всичко с новата вече валута. Започвайки от днес, всяка rune ще струва 10 IP, тъй като те ще бъдат премахнати напълно до няколко месеца.

Тъй, като новите runes ще могат да се преправят в champ select, точно както masteries сега, имайки няколко rune страници ще се обезмисли. От Riot са се погрижили, като ще ви възстановят BE за това.

Изображение

За всяка rune страница, ще ви бъдат върнати 1500 Blue Essence. От Riot обаче са се погрижили и за играчите закупили страници с RP.

Изображение

За всеки 4 страници закупени с RP, ще ви бъде възстановен случаен EPIC Mystery Skin за герой, който притежавате. Също така за да бъде закръглено всичко, от Riot Games ще бъдат и леко щедри. За това, ако на пример сте закупили 11 страници с RP, те ще ви възстановят 3 Epic Mystery Skin-a, като разбира се ще задържите rune странциите си в новата система, макар да нямате огромна полза от тях.

Възстановяването на Blue Essence ще остави много хора с торби от валута, която няма да могат да ползват пълноценно в началото. Riot са помислили и в това отношение, като ще ни предоставят BE магазин за лимитирано време. Там ще можете да закупите ward skin-ове, иконки и куп chroma неща.

Изображение

За играчите с твърде много Blue Essence за харчене, ще има и супер редки skin-ове, като например Urfwick и други.

Изображение

Много от играчите поискаха някои промени в ирата и Riot Games ще се съобразят с това. Едно от тях е поискващ ward ping, който също ще бъде добавен към играта след началото на pre-сезона.

Изображение

Също така по поискване на играчите, на скоро от организацията увеличиха free champ rotation-a на 14 героя от 10, както беше винаги до сега.

За да могат играчите да следят skin-овете си по-внимателно, те поискаха да бъде добавен skin tab в Collection менюто в клиента, което разбира се ще бъде добре съобразено от Riot.

Изображение

След като са разговаряли с професионалните играчите според пост в Reddit, организацията е предприела мерки към по-балансирано преместване на играта. Целта им не е да разместват и променят meta-та, както до сега, а да насочат играчите си към избирането на по-различни композиции от герои.

След Световното, с навлизането на pre-сезона, очаквайте нещата малко да се разклатят, като може да усетите, че всичко е отново, като в Сезон 1, където всички ще научаваме и опитваме различни неща. Все пак, това ще е един огромен ъпдейт за играта и ще отнеме доста време за да се привикне с промените.

За по запалените фенове, тук ще оставим видео към ревюто на водещият producer за новите промени.

YouTube видео

Темата бе взета от gamingnews.


Последно избутване The Dragonblade от 04 Сеп 2017, 17:40
The Dragonblade

Аватар
Потребител
Потребител
 
Регистриран на: 25 Ное 2015, 20:08
[ Профил в сайта ]


Ето че в края на този месец се навършват точно 10 години от официалното пускане на българския CS фен сайт.
ESEA имат удоволствието да обявят сезон 25 на своята лига, който ще включва повече дивизии за някои региони, както и редица подобрения базирани на обратната връзка от сезон 24.
DreamHack потвърдиха, че Ninjas in Pyjamas и Virtus.pro са получили покани за тяхното събитие Masters в Малмьо.

Назад към League of Legends

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Creative Commons License

Valve, Steam, поредицата Counter-Strike и логото на всяко от изброените са търговски марки и/или
регистрирани търговски марки на Valve Corporation. Всички други търговски марки са собственост на съответните им собственици.

Design: iVoka • Special thanks: VaRkOlAKA
За сайта | Екип | За реклама | Карта на сайта | За контакти

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group | Theme by A1ex, edit by iVoka
Превод: Йоан Арнаудов | Корекции: Ивомир Петров
Условия за ползване | Политика на поверителност