Търсим трети играч за Gaias Retaliation ORPG

Обсъждания по всякакви PC игри.
Post Reply
User avatar
Plinka
Потребител
Потребител
Posts: 1
Joined: 18 Feb 2019, 11:41

Търсим трети играч за Gaias Retaliation ORPG

Post by Plinka »

Warcraft 3 с hamachi и TeamSpeak 3 Client...В петък и събота вечерта играем за по 4-5 часа. Ако влизаме в Blackfire Deep даже повече.
Ако някой има желание да пише на пощата и почваме. Ако е нов играч ние ще помогнем.
поща - masnev@abv.bg

Spoil

Картата предоставя над 50 – 100 часа игра
Има –save и – load система
Картата е кооп за макс 6 човека. Избират се няколко класа герои : Squire, Thief, Ranger, Magician, Cleric ...Те се променят на определен лвл след преминат труден куест. Примерно Ranger може да се промени на Ловец или Друид.
Има много други куестове, които дават награди и над 10 уникални боса, които имат всеки за себе си уникална боина схема, която затруднява максимално, както партита от 2- ма така и от 5 човека.
Много дроп на предмети както от мобове така и от босове... Рецепти за правене на брони и оръжия с материали, които се събират из цялата карта. Оръжия , брони и рецепти не могат да се прехвърлят на други играчи ако са преминали през – save. Красотата е когато се сменят брони и оръжия визията на героя се променя.
Има Souls Vault, в който се съхраняват души. Те вдигат лвл заедно с играча и добавят проценти и точки към статистиката на играча. Има зелени, сини и уникални червени души.
Най трудното и уникално е подземието Blackfire Deep . За да достигне местността където е входа на подземието играча трабва да е развил на лвл почти максимално героя си. Влизайки играча започво от нулата с изключение на душите, които е вдигнал. Подземието генерира рандом нива и мобове. Има босове, които дават на определен % уникални предмети, които не могат да се изнесат от подземието освен ако играча няма камък от дроп от минимум 10 етаж и т.н.
Post Reply

Return to “Игри”