Page 1 of 1

Молба за премахване на забрана!!

Posted: 16 Mar 2016, 20:13
by Reddeyes
Здравейте и добър вечер.. Вчера бях добавил на въпросното IP
151.237.115.101
и признавам си , освен сървъра който държа на него бях пуснал и фейк сървъри с фейк имена/редирект.
Въпреки това искам да се извиня за постъпката си и да ви уверя че няма да се повтори! Искам само да ми махнете забраната и да мога да пусна сървъра си от това ИП
151.237.115.101:27015
:) Надявам се да проявите разбиране и да сте готови за този компромис :)

Re: Молба за премахване на забрана!!

Posted: 16 Mar 2016, 20:32
by georgib1
Здрасти, дано хората от екипа ти премахнат забраната, но и да се извиниш същото си е.Ти вече си направил тези fake servers и сега се извиняваш, просто не намирам смисъл в темата, но успех :)

Re: Молба за премахване на забрана!!

Posted: 20 Mar 2016, 12:24
by Reddeyes
Минаха вече 4 дни откакто писах и няма никакъв отговор... + в допълнение към това което споменах даже ми е забранено да ДОБАВЯМ СЪРВЪРИ... добре бе , махнахте ми сървърите + баннахте ИП-то сега и сървъри да не мога да добавям? Айде моля ви се...
Мисля че е крайно време някой от админите (било то Ивока или друг да отговори в темата) , и не искам да пришпорвам нещата , обаче за 4 дни според мен можеше все някой от червените да изкаже мнение.

Re: Молба за премахване на забрана!!

Posted: 20 Mar 2016, 12:51
by iVoka
Като изтече блокацията на IP-то, може да пишеш и за махане на акаунт-забраната.

Re: Молба за премахване на забрана!!

Posted: 20 Mar 2016, 13:10
by Reddeyes
iVoka wrote:Като изтече блокацията на IP-то, може да пишеш и за махане на акаунт-забраната.
Хех , защо ли очаквах такъв отговор.... все пак ще постна това което писах на ЛС и тук в темата си понеже съм длъжен!
Ивока , стига бе човек... тази забрана е за ЦЯЛ МЕСЕЦ от 15-ти до 15-ти ако не греша! Не е справедливо да бъде толкова дълга , а камоли да не мога да добавям НИКАКВИ сървъри през идното време... вярно е , че съм сгрешил но наистина ли толкова сурово наказание трябва да търпя и то за първи път? Ще го кажа само веднъж и се надявам поне да го обмислиш... Извинявам се адски много за това с фейк сървърите! Няма да се повтори никога вече! И за да не заприличам на онези 12-13 годишни лапенца - няма да се умолявам толкова много. Аз си го казвам пък ти ако искаш го вземай под внимание. :)

Re: Молба за премахване на забрана!!

Posted: 20 Mar 2016, 13:24
by Chillout.
Наказанията трябва да са сурови та дори и повече от месец, за да няма и друг път такива финтове. Радвам се, че си си взел поука, но ако ти се махне забраната тогава всички които са опитвали да си пълнят сървърите с измами ще кажат " И аз се извинявам махни и моята забрана! " И нататък разбираш какво ще стане.

Re: Молба за премахване на забрана!!

Posted: 20 Mar 2016, 13:34
by Reddeyes
Аз не помня да съм ти искал мнението , както и на други потребители тук? Молбата ми бе към хората от екипа, затова можеш да си спестиш мнението за теб сии.

Re: Молба за премахване на забрана!!

Posted: 20 Mar 2016, 13:38
by idle
Усещам как ще започнете да се карате в темата, но освен ако не искате и двамата по едно предупреждение - недейте.
До автора - искаше отговор от администратор и го получи. Заключвам темата, когато изтече блокацията на IP, си пусни нова.