Турнир на League Of Legends 1 versus 1 с готини награди.

Всичко за популярната алтернатива на DotA
Locked
User avatar
leaguebulgaria
Потребител
Потребител
Posts: 11
Joined: 24 Mar 2020, 09:51
Contact:

Турнир на League Of Legends 1 versus 1 с готини награди.

Post by leaguebulgaria »

Така дами и господа, дойде време и за втория турнир в нашият сървър, за този месец, ще направим следния турнир - 1в1
За целта да го направим, ще разчитам на Вашата дисциплина и уважение към противниците си, да няма оплаквания и тем подобни за неща които се правят именно за Вас!
Благодарение на миналия турнир, си взехме едно на ум за турнира, за това ще бъдете предупредени не веднъж а няколко пъти за наличието на турнира! Искам да ви съобщя, че наградите за турнира ще са същите като предишния:
Наградите са:
Първо място - 2800 RP
Второ място - 1380 RP
Трето - 650 RP


Поради проблемите с миналия турнир искам да спазвате правилата от - до
Правилата са следните:

1. Никакви обиди помежду си, ако ми бъде предоставена снимка от човека срещу Вас че сте обиждали ще бъдете дисквалифицирани от турнира!
2. Искам да спазвате страните които ви постави сайта - които е отдясно отива от дясната страна на къстъм лобито, които е от лявата страна на сайта - отива от лявата страна в къстъм лобито
3. Бановете се правят само и единствено в лобито на сайта (Така няма да има оплаквания) Имате право на 3 бана всеки един от Вас е длъжен да банва, ако ли не противника ви може да протака играта и да я репортне, като ни уведоми какъв е проблема
4. Ако противника Ви не влезе в къстъм лобито до 15 минути имате правото да репортнете в сайта, за да ни уведомите, че противника ви не се е появил, съответно ще бъдете преместени към следващата позиция
@here Турнира ще се проведе на 30/05/2020 18:00 часът (възможно е да има промяна, за това ви съветвам да следите за новини)

Турнира се отнася за EUNE (Eu Nordic & East) играчите!
Правилата за турнира, са следните:
1. Първо убийство
2. Първа кула
3. Първия достигнал 100 creep score (cs)
За да се присъедините към турнира ще трябва да влезете в следния линк (https://battlefy.com/lol-players-bg/lea ... ab=details)

Регистрациите ще се затворят 60 минути преди началото на турнира, когато се затворят регистрациите, ще се появи надпис "CHECK IN" в сайта, когато се появи, трябва да го натиснете, за да може да ви отчете като "активен в сайта" ако не сте чек ин-али, няма да мога да ви сложа в бракетите - съответно няма да участвате в турнира ако не сте го натиснали :)

Искам всеки един от Вас да е достатъчно дисциплиран и да спазва правилата, също така ще бъда благодарен да отделите малко от времето си да прочетете правилата, защото няма да съм съпричастен с никого този път!
Желаем Ви успех на всички с поздрави от @Staffs
https://discord.gg/KH9sSTd
User avatar
leaguebulgaria
Потребител
Потребител
Posts: 11
Joined: 24 Mar 2020, 09:51
Contact:

Re: Турнир на League Of Legends 1 versus 1 с готини награди.

Post by leaguebulgaria »

Турнира премина успешно може да заключите темата.
Locked

Return to “League of Legends”