CSTOP 0/32

[DreamCS] Dust 2 NOT only

93.123.16.79:27022
CSTOP 0/32 8+ hrs

♕[CS-BULGARIA]♕ 18+Dust2…

93.123.16.23:27027
CSTOP 0/28 2+ hrs

★ ALFA-GAME.NET#WAR3FT…

45.144.155.168:27017
CSTOP 4/32 0+ hrs

TUNING ENIGMA # [MassacR…

45.144.155.172:27016
Обновено - "Last Dreams" - LAN турнир по CS 1.6 от GameHost.bg

Обновено - "Last Dreams" - LAN турнир по CS 1.6 от GameHost.bg

Тази седмица в своя уеб сайт GameHost.bg съобщиха, че подготвят своя последен Counter-Strike 1.6 LAN турнир, а след него ще се насочат към CS:GO.

Той ще се проведе на 5 януари 2013г. (събота) в компютърната зала на MAN1A. Официален медиен партньор на събитието е www.SpotLight.bg

Форматът на турнира ще бъде 5on5, а максималният брой отбори, които могат да се запишат за участие, е 24. Схемата на игра ще бъде двойна елиминация - отборите ще бъдат разпределени в различни bracket-и на случаен принцип. Загубилите попадат в loser bracket, където играят срещу друг загубил отбор. При равен резултат на някоя от картите (15:15) ще се играят дузпи - отборите запазват страната си от последния рунд (T и CT), получават 10,000$ начален капитал и играят по 3 рунда от всяка страна, докато единият от отборите не спечели 4 рунда.

Картите, на които ще се играят мачовете:
de_dust2
de_nuke
de_train
de_inferno
de_tuscan
de_mirage
de_forge


Към 12:40ч на 27 октомври са известни два записани отбора:

rs flag DEFUSE [ nIKOLINHO, migz1, shev, JORDAN, dav1d1 ]
bg flag GameHost [ overdrive, jEko, TBA, TBA, TBA ]


Повече за начините на записване и плащане на входната такса, правилата и наградния фонд четете на gamehost.bg

НОВО! 7 ноември:
Тази събота и неделя (10-11 ноември) ще бъде проведена незадължителна онлайн квалификация от 20:00ч в ESL.eu

Лимитът на отборите е 32, а срещите ще се играят с двойна елиминация. Класиралите се на първо място получават безплатен вход за турнира + 20 точки в системата на GameHost, а за отборите на второ и трето място ще има съответно 20 и 10 точки.

7 Коментар(а)

hooch

Няма да може да запълните бройката на 5-ти януари още ще има такива, който не са ставали от масите от Нова година.Другото което е много сте се разбързали с тоя CS:GO в ESL дори още не са направили такива ледъри в България няма и да се развие тази игра (дори и да я направят FREE в Steam :)

Lucifer-

А каква е наградата че не разбрах ?

Kiryakov

@hooch -

Не караме на сила никого да идва. Това за нас беше възможно най-подходящата дата, така че да хванем и ученическата ваканция (да не забравяме, че голяма част от геймърите са ученици и студенти) А относно CS:GO тепърва ще се развива worldwide както и в България. Това че много от сегашните геймъри не биха играли CS:GO не означава, че няма да има много нови играчи които не са играли CS 1.6 и ще играят направо CS:GO. Не си мисли, че няма да има потребление самата игра. Темата е доста дълга и не е за такъв тип обсъждане ;)

@Glavata_baby

Ясно е написано в самата новина къде може да се види наградния фонд. За справка - http://gamehost.bg/news/vajno-turnir-gamehost-last-dreams/

Hypnotize

Kiryakov направете два random банера за spectator_banner_ads 256x64.tga за да може вериги, които искат да ви помогнат и направят малко реклама в техните сървъри примерно.

orbi

Реклама ще има. За реклама обаче трябва да се обърнете към медийния партньор на събитието www.SpotLight.bg. По време на самия турнир ще има стрийм, в който може да се добавят рекламни банери на желаещи вериги.

Just Do It Bro

Задължително ли е играчите да са с стеам? И възраста над колко трябва да си ?

orbi

Не е задължително, но е препоръчително.Не мисля, че ще е проблем да приготвим няколко стийм акаунта, които да бъдат дадени на играчите, които в дадения момент нямат стийм. Възрастта също не е проблем стига тези лица да имат разрешението на родителите си и също така да са с родители след 22:00 часа (както е по закон).

Писането на коментари е достъпно само за регистрирани потребители.
Your banner here