CSTOP 16/32

[DreamCS] Dust 2 NOT only

93.123.16.79:27022
CSTOP 32/32

+18 [Dragon Arena]Cs-Par…

93.123.16.44:27015
CSTOP 3/32 11+ hrs

GlobalArena Dust2 Only

93.123.16.23:27027
CSTOP 7/32 9+ hrs

★ MANIABG.COM # DUST2…

45.144.155.155:27015
Half-Life става на 25 години и Valve го отбелязват с масивен ъпдейт

Half-Life става на 25 години и Valve го отбелязват с масивен ъпдейт

Изминаха 25 години от излизането на оригиналния Half-Life, една от най-важните видеоигри на всички времена. За да отпразнуват събитието, от Valve пуснаха основна актуализация към играта, която добавя нови функции и поддръжка за съвременни монитори, възстановява изрязано и изгубено съдържание, въвежда пълна поддръжка на Steam Deck и още много - като цялата игра можете да вземете безплатно само до 20 ноември.

Вероятно много от вас вече имат Half-Life или Black Mesa римейкът, или поне сте ги играли малко през последния четвърт век. Но това не е играта от онези времена - по-точно има доста промени благодарение на юбилейният ъпдейт.

"Пуснахме Half-Life на 19 ноември 1998 година.", започват от Valve. "Много сме горди с това, което създадохме тогава и оставаме безкрайно благодарни на общността верни фенове, които се наслаждаваха на творението ни от онзи момент нататък. Играта не получаваше толкова внимание последните години, колкото други игри от каталога ни, затова решихме, че тази годишнина е една чудесна възможност да подобрим изживяването на играчите и да добавим забавни нови начини на играене."

Ето и основните нововъведения накратко:

  • Half-Life Uplink - първоначално издадена ексклузивно за списания и производители на хардуер, тази мини-кампания е била сглобена от екипа на Half-Life веднага след като играта получава златен статут
  • 4 нови мултиплейър карти - създадени от дизайнери на Valve, тези нови карти достигат лимита на това, което е възможно в Half-Life енджина.
  • Обновени графични настройки - играйте играта така, както е изглеждала през 1998 година, но на съвременен монитор
  • Скалиране на потребителския интерфейс при по-високи резолюции - по онова време играта е била проектирана най-вече за 640x480 CRT монитори
  • Поддръжка на игрови контролери и Steam Networking
  • Поддръжка на Steam Deck


Ъпдейтът включва също така и куп възстановено съдържание, включително оригиналните графики на основното меню на Half-Life, оригиналното интро на Valve, мултиплейър карти и скинове от експанжъна Half-Life: Further Data, както и "Ivan the Space Biker" и "Proto-Barney" - първоначалните главни герои от алфа версиите на Half-Life. Точно така, това са Gordon Freeman и Barney Calhoun както са били планирани. Само си представете в какъв свят щяхме да живеем днес, ако това не беше променено.



Valve също така събраха разработчиците от тогавашния екип, създал Half-Life, и записаха едночасов документален филм относно сътворението на играта. Засягат се теми, включващи ранните години на Valve, дизайнът на героите, оръжията, нивата и други. Това е дълбок спомен за ранните дни на компания за игри, която буквално щеше да промени света.

0 Коментар(а)

Писането на коментари е достъпно само за регистрирани потребители.