CSTOP 6/32

[DreamCS] Dust 2 NOT only

93.123.16.79:27022
CSTOP 31/32

+18 [Dragon Arena]Cs-Par…

93.123.16.44:27015
CSTOP 24/28 9+ hrs

★ ALFA-GAME.NET#WAR3FT…

45.144.155.168:27017
CSTOP 19/32 3+ hrs

TUNING ENIGMA # [MassacR…

45.144.155.172:27016
Новият CS-bg - всичко за промените

Новият CS-bg - всичко за промените

Както вече сте забелязали, сайтът претърпя основна подмяна на дизайна и структурата. Искам в тази новина да обясня как работи системата за реклама на сървъри.

Първо, в новия сайт най-горе под логото остана само единият от двата вида рекламни позиции, които преди бяха там. Сега там е само месечната реклама (CSREKVIP, с новото име CSTOP).

Последните (най-новите) 4 реклами чрез SMS или точки са изместени вдясно, където пише "Последно boost-нати" и в момента са 6 на брой. Те се наричаха CSREK реклами или вече т.нар. буустове.

Рекламите, закачени с 15 точки в стария сайт, както и тези със значка VIP, които бяха в горната част на безплатния каталог, са обединени под названието CSVP буустове. Те се виждат горе вдясно - секция "Топ 4 VIP сървъри", както и в общия каталог със сървъри за съответната версия на Counter-Strike. В него те са видими най-отгоре преди останалите сървъри, на всяка страница. Ако използвате обаче инструментите за филтриране, първо ще се покажат сървърите, отговарящи на зададения филтър, и под тях отново всички CSVP буустове.

Както и в стария сайт, все още има възможност за пускане на реклама с код от SMS.
При активиране на boost с код от SMS, ако сте влезли в профила си, ще получавате точки, които като се натрупат също можете да използвате за буустване.

В допълнение можете да вземете един от три налични "Boost пакети", с който вашите сървъри ще се рекламират автоматично. Повече подробности за тази опция ще намерите в Потребителски панел / Сървъри / Boost пакети

Ако все пак след тези дълги обяснения, на някого не му е ясно нещо по рекламите (буустовете), нека ми пише от страницата за контакт, в Discord или във форума, за да се опитам да помогна.

*Тъй като имаше въпроси - за хората, които не знаят какво означава новият термин boost (бууст), на английски тази дума означава изтласкване, подпомагане, рекламиране.

*Последна редакция: 14.11.2023

14 Коментар(а)

iVoka

Очаквам вашите мнения.

HarveyWNvm

Това е станало супер но обаче искам да попитам да ли ще има панел за банери реклама на сайтове с смс точки и други методи?

iVoka

Може да има по-нататък, засега който иска банер се свързва с мен лично.

HarveyWNvm

Разбрано

iVoka

Днес активирах малко над 50 000 профила, които бяха спрени поради неактивност. Който има стар профил, може отново да си го ползва. Ако не помните паролите си, ползвайте опцията "Забравена парола" и ще ви бъде пратена нова по имейл.

HarveyWNvm

Ами ако са забраве ли и емайл адресите си? Ще има начин да ти пишат

denkatar

Най-накрая някаква промяна в стария и добър CS-BG! С този сайт половината играчи сме израстнали <3 Успехи за напред Ивок!

didudidu

В бъдеще ще върнете ли mod builder?

iVoka

@denkatar - благодаря!

@didudidu - може би

Anti-Corruption

Браво, Ижок! Добър сайт.

good_boy

Защо махнахте стария дизайн този за нищо не става поне на мен, не ми харесва.

iVoka

Става той, става, с времето ще започне да ти харесва.

TaF

@good_boy, стария дизайн не беше responsive и когато влизаш през мобилно устройство не беше готино.

GyooDev

В началото новият дизайн не беше окей от страна на цветова комбинация, но сега след леки промени е станала перфектна. Настоящата цветова комбинация грабва окото. Всичко е подредено на 5 основни елемента в навигацията, което сравнително улеснява човек да намери това, което търси. :)
Поздравления за @iVoka :)

Писането на коментари е достъпно само за регистрирани потребители.
Your banner here